W ciągu kilku najbliższych dni, przenosił będę tematy z naszego starego zakątka tutaj. Proszę więc o chwilę cierpliwości zanim nowy dział będzie w pełni uaktualniony. Myślę, że zaczniemy go używać już od poniedziałku, kiedy to postaram się przerzucić tu te sesje, które dzieją się obecnie.
W związku z tym należało będzie we własnym zakresie uaktualnić linki na NickPage'u, jeśli posiadacie tam odnośniki do sesji, w które graliście. Mam nadzieję jednak, że nie okaże się to dla nikogo zbyt wielkim obciążeniem.
Proszę także o nieco wyrozumiałości i pomoc, jeśli źle oceniłbym jakaś z byłych sesji, umieszczając ją nie w tym dziale (sesje urwane i zawieszone są w dziale Wysypisko, a sesje dokończone w dziale: Bieżące Sesje PBF). Nie grałem w nie wszystkie i mogę się czasami pomylić, nie tyle ze złej woli, co raczej dlatego, że jest to ogromna ilość materiału. Nie chcę zaś niczego kasować, gdyż uważam, że nawet nieudana czy przerwana sesja może mieć jakieś ciekawe elementy czy inne plusy, które sprawiają, że warto do niej wrócić. Jeśli ktoś z Was uzna jednak, że któraś sesja nie znalazła się tam, gdzie powinna, proszę, poinformujcie mnie na PW a na pewno zmienię to najszybciej, jak będę w stanie!
Jeśli macie jakieś sugestie, potrzeby czy wnioski, dotyczące rozwoju naszego nowego działu: warto podzielić się nimi w tym temacie.