Lokal do grania

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 15 stycznia 2010, 16:46

Gdzie gracie? Nie tylko sama gra, ale i okoliczności, w której się odbywa są ważne. Jedni łupią w pokoju w bloku, inni po akademikach, jeszcze inni szukają wrażeń na cmentarzu C:V

Ja - KU MEJ ROZPACZY - chwilowo grywam tylko 4 x do roku - na tzw. "łikendowych wyjazdach erpegowych". Z kolesiami jedziemy od piątku do niedzieli w jakieś miejsce, do schroniska lub agroturystyki, i łupiemy. W okolicy bezwzględnie musi być jakiś zamek - łączymy pasję zwiedzaczą z wprowadzeniem, które zawsze odbywa się po drodze na zamek (w mile chlupiącym towarzystwie palikotówki gorzkiej).

A wy gdzie grywacie? Czy nie aby w pokoju obok mamusi lepiącej pierożki? ;)

Awatar użytkownika
nospe
Reactions:
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: nospe » 18 stycznia 2010, 19:19

Mrufon napisał/a:
...
A wy gdzie grywacie? Czy nie aby w pokoju obok mamusi lepiącej pierożki? ;)
Taaak...:)

Zawsze w bloku (w sensie mieszkaniu) u siebie w pokoju lub u kolegi/koleżanki na stancji/kawalerce:)

Wyjazdy... kiedyś chciałem - ale wtedy nie było mnie stać na podróżowanie - teraz mnie stać, ale nie mam tyle czasu:)

Znajomi raz grali przy ognisku z alkoholem - podobno było OK, ale jak widziałem poniszczone zasady do gry oraz nie bardzo entuzjazm prowadzącego - to wywnioskowałem, że raczej było średnio:)
Mój browar - SPECJAL, mój linuks - PLD, moje RPG - KC.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 25 stycznia 2010, 20:43

Bo z alkoholem to trzeba umieć grać - alkohol dla niewtajemniczonych jest groźniejszy niż szkwał i horda trolli ;)

vampire1308
Reactions:

Post autor: vampire1308 » 21 listopada 2010, 11:04

Niestety tylko w domach najczęściej u brata:) jedyny dostępny lokal,ale pamiętam też sesje na działce u kolegi:) także z chęcią jakiś wypadzik niestety na razie poza zasięgiem:)

ODPOWIEDZ