Dowolna długość artykułu
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Po wielu mękach dziś wreszcie mi się udało. Usunąłem ograniczenie liczby znaków w artykułach i teraz będzie można na portal wpisywać dowolnie długie teksty bez obawy, że nam go obetnie. Dodatkowo stosując hasło <--PAGEBREAK--> będzie można dzielić je automatycznie na kolejne strony. Dzięki temu nawet "całe książki" będzie można wpisywać w jednym artykule bez obawy o utratę kawałka tekstu i sztuczne nabijanie kolejnych artykułów. Mam nadzieję, że niedługo uda nam się przetestować ten sposób. Zapraszam do spróbowania np. jakiś dłuższy autorski dodatek.
P.S. Jeśli ktoś uważa, że rzeczy z downloadu sprawdzą się lepiej w artykule zapraszam to przenosin. Przynajmniej pod danym tekstem będzie można uzyskać komentarz użytkownika i mieć nadzieję, że przeczyta tekst więcej osób.
P.S. Jeśli ktoś uważa, że rzeczy z downloadu sprawdzą się lepiej w artykule zapraszam to przenosin. Przynajmniej pod danym tekstem będzie można uzyskać komentarz użytkownika i mieć nadzieję, że przeczyta tekst więcej osób.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2011, 22:06 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
czegoj napisał/a:
Jestem właśnie za takim rozwiązaniem. Niektóre rzeczy 'ginął' w dziale download. Poza tym że same menu portalu też nie jest dostatecznie przejrzyste.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Nie wiem jak u Ciebie Keth, ale u mnie w prawym dolnym rogu jest ikonka trzech kreseczek. Po najechaniu na nią mogę sobie rozmiar okienka dowolnie ustawiać (rozciągać, zmniejszać zwiększać itd.)Nasunęła mi się taka myśl podczas walki z edytorem artykułów, że okienko służące do wprowadzania tekstu jest za małe, żeby efektywnie z nim pracować. Istnieje może opcja powiększenia tego okienka do bardziej praktycznych rozmiarów?
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Czy administratorzy mają opcję wtórnego edytowania raz zatwierdzonych artykułów? Dopiero teraz zauważyłem, że w "Wichrach wojny" nie działa żaden z umieszczonych na samym dole linków do powiązanych tematycznie artykułów, chociaż dałbym sobie głowę uciąć, że w chwili edytowania tekstu zostały poprawnie wprowadzone do okienka.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Z tego co wiem to mają taką możliwość. Czegoj teraz tylko to ostatnio robił.Keth napisał(a):
Czy administratorzy mają opcję wtórnego edytowania raz zatwierdzonych artykułów? Dopiero teraz zauważyłem, że w "Wichrach wojny" nie działa żaden z umieszczonych na samym dole linków do powiązanych tematycznie artykułów, chociaż dałbym sobie głowę uciąć, że w chwili edytowania tekstu zostały poprawnie wprowadzone do okienka.
Przydało by się konto użytkownika takie żeby miał dostęp do swoich artykułów - łączeni z dodanymi, szybciej będą wprowadzane poprawki.