Finalizacja
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Działają pewne projekty jak O.Mały czy O.Wschodni. Materiałów świetnie zrobionych coraz więcej a w downloadzie nie ma nic. Ta praca idzie w komin a dla nas nic nie ma. Proponuję by któryś z najbardziej zaangażowanych autorów zebrał to do kupy. Już czas.
Ktoś to napisze? Kurde mi niemiecki zabiera kupę czasu, więc nie dam rady tego zrobić i wam zaproponować, ale cholera aż mnie korci by coś tu podłubać.
Co myślicie?
Ktoś to napisze? Kurde mi niemiecki zabiera kupę czasu, więc nie dam rady tego zrobić i wam zaproponować, ale cholera aż mnie korci by coś tu podłubać.
Co myślicie?
-
wasut
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
No jak nie rozumiesz? Przecież chodzi mi o zebranie tych napisanych materiałów z O. Wsch. w plik do downloada. Przecież to na razie surowe jest, nie obrobione.
Trzeba zamykać materiały i robić kolejne.
Jak się zirytuję to sam spróbuję zrobić O. Czerwony.
Trzeba zamykać materiały i robić kolejne.
Jak się zirytuję to sam spróbuję zrobić O. Czerwony.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2011, 21:38 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wasut
- Reactions:
No ale jeszcze jakby się robią, nie? Jak będą gotowe to się je wsadzi gdzie trzeba, puki się robią chyba nie ma sensu. Więc nie widzę gdzie tutaj praca idzie w komin? To są chyba najpoduktywniejsze wątki jakie tutaj widziałem. Głównie z tego względu że tą robotę przyjmie (man nadzieję) każdy z wielką chęcią, odwrotnie niż z mechanikiami gdzie każdy ma swoją i to naprawdę tam jest robota w komin.
Co do prędkości to wątpię aby była trąfem - czekamy naście lat na jakieś półstronicowe spady od autora, to myślę ze bez problemu można poczekać miesiąc czy dwa na to aby coś zrobić dobrze, aye? Jak to mówił pewien mądry człowiek: pośpiech jest wskazany... przy łapaniu pcheł.
I tak - cała idea światotworzenia powstała po to żeby to robić komu w duszy gra - zawsze się znajdzie ktoś komu stanie umiejętności jakich brak komu innemu - więc nie strasz, a rób.
Co do prędkości to wątpię aby była trąfem - czekamy naście lat na jakieś półstronicowe spady od autora, to myślę ze bez problemu można poczekać miesiąc czy dwa na to aby coś zrobić dobrze, aye? Jak to mówił pewien mądry człowiek: pośpiech jest wskazany... przy łapaniu pcheł.
I tak - cała idea światotworzenia powstała po to żeby to robić komu w duszy gra - zawsze się znajdzie ktoś komu stanie umiejętności jakich brak komu innemu - więc nie strasz, a rób.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2011, 22:03 przez wasut, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wasut
- Reactions:
Nie widzę żadnego powodu do pośpiechu, ani też czasu nie mam na tyle ile bym chciał temu poświęcić aby bubla nie wystawić, jeśli chodzi o mapę, tylko dla spełnienia czyjejś fanaberii.
A to co jest przedstawione to nie wyrywki tylko praca, otwarta do wglądu, masz uwagi - udziel, nie masz - nie przeszkadzaj.
Pospieszaniem nic dobrego nie wskórasz, to nie wyścig tylko zabawa.
A to co jest przedstawione to nie wyrywki tylko praca, otwarta do wglądu, masz uwagi - udziel, nie masz - nie przeszkadzaj.
Pospieszaniem nic dobrego nie wskórasz, to nie wyścig tylko zabawa.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Zdecydowanie odradzam pośpiech, zwłaszcza w obliczu dwóch faktów: zbyt mało elementów na mapach wciąż nie pozwala napisać przewodnika po Wschodnim i Małym podobnego do MiMowego przewodnika po Wielkim, a bez tego opisu same mapy będą warte jedynie połowę tego, co komplet. Po drugie, ASowie wyrazili zainteresowanie autoryzacją tych map po ewentualnych korektach (i zrzeczeniu się praw autorskich twórców). Jeśli uda się zakończyć te projekty z ich sygnaturką, w efekcie otrzymamy było nie było ORYGINALNE mapy dwóch nowych wysp! Coś takiego będzie wówczas warte narobienia odpowiedniego rozgłosu w sieci!