Lekki lifting forum
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Dziś udało mi się kilka rzeczy. Na razie w trakcie testów, ale chyba będzie ok.
1. Nie będzie już spamowania i nabijania postów. Teraz jak ktoś zrobi posta pod postem - doklei mu się wiadomość i będzie jeden post.
2. Admini mogą teraz, łączyć i dzielić tematy. Jeszcze nie próbowałem, jak to działa, ale prawdopodobnie będzie można uniknąć dublowania tematów. Można będzie nawet wyciągać poszczególne posty i przeklejać w inne miejsca. Nie wiem, czy to zwiększy czytelność, ale warto spróbować.
3. Admini mogą odświeżać tematy, dzięki temu będzie można przypomnieć zapomniane treści.
Mam nadzieję, że będzie lepiej i funkcjonalniej. Życzę miłego spamowania. O przepraszam, konstruktywnych rozmów.
1. Nie będzie już spamowania i nabijania postów. Teraz jak ktoś zrobi posta pod postem - doklei mu się wiadomość i będzie jeden post.
2. Admini mogą teraz, łączyć i dzielić tematy. Jeszcze nie próbowałem, jak to działa, ale prawdopodobnie będzie można uniknąć dublowania tematów. Można będzie nawet wyciągać poszczególne posty i przeklejać w inne miejsca. Nie wiem, czy to zwiększy czytelność, ale warto spróbować.
3. Admini mogą odświeżać tematy, dzięki temu będzie można przypomnieć zapomniane treści.
Mam nadzieję, że będzie lepiej i funkcjonalniej. Życzę miłego spamowania. O przepraszam, konstruktywnych rozmów.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 23:35 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
chyba tak
Wiadomość doklejona:
jeszcze nie wiem ale..
Wiadomość doklejona:
chyba działa :-)) Hip Hip HURRA:-))
Wiadomość doklejona:
jeszcze nie wiem ale..
Wiadomość doklejona:
chyba działa :-)) Hip Hip HURRA:-))
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 23:30 przez mordimer00, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo dziwnie, bo dawny post Haurine'a, który od dawna nie gromił tu reformatorów nagle zrobił się taki, jakby dodano go dzisiaj.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
mordimer00
- Reactions:
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
To nowa opcja dostępna dla adminów służąca odświeżaniu tematów. O czym mowa tutaj:Bardzo dziwnie, bo dawny post Haurine'a, który od dawna nie gromił tu reformatorów nagle zrobił się taki, jakby dodano go dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 23:56 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Zauważyłem, że doklejenie posta nie powoduje przesunięcia topiku na górę ostatnio poruszanych tematów. Przykład: wrzuciłem do pewnego tematu swój nowy post pod poprzednim w odstępie tygodnia. Funkcja doklejania zareagowała natychmiast, ale topik pozostał w starym miejscu na liście tematów i nie pojawił się w menu "Ostatnio na forum" - teoretycznie może to czasami powodować całkowite przeoczenie nowego wpisu.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Dlatego istnieje opcja dla moderatorów i adminów odświeżenia wątku. Nie wiem jaki jest sens informowania opinii społecznej, że coś dopisałem. Owszem, jeśli jest to mój prywatny wątek to może tak, ale jeśli pozwalam na dyskusję z innymi to nie widzę problemu. Opcja ta została wprowadzona, żeby sytuacja z pokazaniem, kto ma dużo postów, a kto mam mało nie była powtarzana. Jeśli opcja łączenia postów, wydaje się wam zbędna zawsze mogę cofnąć tę zmianę, jednak według mnie jest o wiele ciekawsza. Jeśli użytkownik dopisał coś mega istotnego to niech poprosi któregoś z moderatorów, żeby odświeżył mu wątek. Pewnie to zrobi bez najmniejszego problemu.