Kryształkon nr 1 - Iłża - Luty 2011

vampire1308
Reactions:

Post autor: vampire1308 » 02 marca 2011, 08:37

Panowie.. słuchajcie wyjazd był super,ale niestety nie mogę się powstrzymać i powiem.. (do tych których nie było). Jeżeli wy mości Panowie myślicie,że my tam sobie wyjechaliśmy i o niczym nie myśleliśmy to się mylicie..., było dużo uwag rozmów a nade wszystko przepytywanie Asa ile się dało,na więcej nie starczyło czasu... ok dla mnie też pewne rzeczy są niezrozumiałe,ale po to jest portal i spotkania... a teraz nagle wszyscy rzucili się na Nevera jakby on mógł wszystko wydobyć od Asa.. przecież ten chłopak uczy się do matury...dajcie mu trochę odetchnąć... skoro czekaliście po 10-15lat to te 2 miesiące naprawdę wam nie zrobią różnicy
I jeszcze jedna uwaga do MRUFONA, jak słucham czego ty nie przygotujesz i czego nie zabierzesz na następne spotkanie to zastanawiam się jakim "karawanem" u nas się pojawisz??? może skorzystasz z jednej z bram???

wydaje mi się,że portal jest po to by ustalić pytania i później dostać odpowiedzi,kiedy dostajecie odpowiedzi to i tak jesteście niezadowoleni....Ja rozumiem krytykę(słuszną) i niezrozumienie pewnych zasad,ale zarzucanie od razu komuś,że nie we co pisze jest nie na miejscu(AS strzelał z łuku więc jakieś pojęcie ma)

Natomiast zgadzam się co do wyżywienia takiej rzeszy wojowników, nie wiem jakie tam siły by nie działały u Katana to chyba i tak cały czas produkowaliby tylko żarcie dla wojska:P:P:P no chyba,że jak tłumaczył nam AS te siły mogę się pojawić w takiej liczbie w siedzibie Katana bez problemu a dodatkowo jeszcze inne....Ja zrozumiałem to tak,że części tych sił nie ma tam na miejscu...
Wyobrażam sobie jeszcze taką sytuację,że w tych jego labiryntach,wojsko może nie odczuwać i nie potrzebować ani jedzenia ani picia w końcu jest Bogiem....
No to tyle...

Proszę o wybaczenie jeżeli kogoś uraziłem to z góry mówię nie miałem takiego zamiaru:):):)

Denver
Reactions:

Post autor: Denver » 02 marca 2011, 08:42

co odzyskanie netu robi z ludźmi... :P
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 02 marca 2011, 08:45

I jeszcze jedna uwaga do MRUFONA, jak słucham czego ty nie przygotujesz i czego nie zabierzesz na następne spotkanie to zastanawiam się jakim "karawanem" u nas się pojawisz??? może skorzystasz z jednej z bram???
Tego nie rozumiem. Co takiego mam przygotować i zabrać co utrudni mi dojazd i co sprowokowało tę uwagę? Nie składałem żadnych deklaracji. Jakieś konkrety Vampire czy tylko szpileczka w bok?
Wiem, że macie żal, że nie dojechałem, ale taka uwaga... niefajna jest bo nieprawdziwa.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2011, 08:59 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 02 marca 2011, 09:52

Pręgierz dla Mrufonem jest w innym wątku, tutaj proszę Go nie tykać, a tam sam wykasuje posty, które będą niewygodne :D
Ostatnio zmieniony 02 marca 2011, 09:53 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 02 marca 2011, 09:55

Tak, jako moder pokasuję wszystko. Albo inaczej - wyedytuję posty i powpisuję same peany ;)
Pręgierz dla Mrufonem
Będę złośliwy - nowy wymiar odmiany :)
Ostatnio zmieniony 02 marca 2011, 09:57 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ