Ogame a kacety
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Powoli będę przerzucał obowiązki administracji gry na Arke. Jako jedyny wykazał widoczną chęć pracowania z tym projektem. Ja już nie bardzo mam do niego (tego projektu) siłę i ochotę, stąd potrzebna jest inna osoba, która to dalej pociągnie. Ja obecnie pykam w managor.pl (link do rejestracji w moim banerku poniżej). Fajna gierka i jak ktoś ma chwilę czasu to zapraszam do rejestracji - można grać orkami - hehe Na razie Arke ma uprawnienia administracyjne w grze potem przyjdzie czas na ftp i bazę. Arkę życzę powodzenia i oczywiście zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do pogrania w KCogame. Ja oczywiście pozostaję do dyspozycji i oczywiście będę się logował i robił kuku tym którzy mnie zbiją.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Taaaaa - płakałem nad zniszczoną flotą,czegoj napisał(a):
Ghasta lepiej się przyznaj, że roman cię zgniótł jak robaka i zabrał się za mnie. Już mnie rozjechał i na razie 1:0 dla niego, ale wreszcie się coś dzieje a nie tylko domki stawiamy - hehe
Od pewnego momentu gra wymaga jednak zbyt dużej inwestycji czasowej jeśli nie ma automatów. Przy szybkiej produkcji na 14 planetach, wybudowanie floty, handlowanie, a kolejno zebranie floty w jednym miejscu zajmuje kilkadziesiąt minut klikania w 3 ekranach wkoło i to o ile dobrze się odświeżą. ... :]
Mirta - zajmij opuszczone planety - nie wiem, może zostają na nich budynki? np. kopalnie rozbudowane > 20poz z fabrykami golemów...
Ostatnio zmieniony 22 października 2011, 17:39 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.