PBF - Podstępna rubież

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 20 kwietnia 2012, 22:36

Wątek techniczny

A zatem na odprawę poszli Salt i Wilson, a w garażu zostali Radeford, Kennedy i Ash? Znaczy się, garaż jest dobrze strzeżony, ale bieda tym dwóm jak ich ktoś napadnie w drodze powrotnej :P

maciej
Reactions:

Post autor: maciej » 20 kwietnia 2012, 22:43

Wątek techniczny

Ciekawe czy będzie mozna zostawić bryke tutaj i potem po nia wrocic?
Przy takiej kilometrowce w sumie nic sie nie zarobi albo bardzo niewiele

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 20 kwietnia 2012, 22:48

Będziemy wspomagać Salta i Wilsona ogniem maszynowym z okien kanciapy:P

Ja bym auta tu nie zostawił. Rozbiorą na częsci miejscowi zanim wyjedziesz z miasta:P

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 20 kwietnia 2012, 22:49

Tylko mi ucha nie odstrzelcie bo mam tylko jedno... Wracam z odbezpieczonym M16 :)

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 20 kwietnia 2012, 22:51

Odstrzelimy... już żadne kundle nie będą Ci straszne:P

Awatar użytkownika
deliad
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
Has thanked: 5 times
Been thanked: 52 times

Post autor: deliad » 20 kwietnia 2012, 23:22

Wątek techniczny:

Staram się spotkać z Alanem i omówić z nim moją propozycje.

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 21 kwietnia 2012, 12:24

Princeton, 6 maja 2055

Dwaj najemnicy wrócili na przedmieścia Princeton żwawym krokiem, śledząc spojrzeniami opadającą tarczę słońca i rozmawiając jednocześnie ściszonymi głosami. Alan Sutherland opuścił salę gimnastyczną w zauważalnym pośpiechu, nie zwracając najmniejszej uwagi na próbującego rozmówić się z nim na osobności Radeforda. Mimo przestróg Tysona wielu innych członków ekspedycji pozostało w pozostałościach miejskiego parku miasteczka gromadząc się wokół ognisk i pociągając ochoczo z biegnących z rąk do rąk butelek samogonu. Coraz głośniejsze śpiewy, wrzaski i pijackie śpiewki mieszały się tam ze sporadycznymi trzaskami wystrzałów, kiedy mocniej podchmieleni awanturnicy posyłali na wiwat kule w niebo opijając swój jeszcze niezarobiony zysk z wyprawy.

Paul szedł nieco w tyle, rozglądając się badawczo wkoło siebie i licząc w myślach mijane pojazdy. Sutherland zgromadził w Princeton prawdziwą drogową flotę, od zdezelowanych osobówek poczynając, a na ciągnikach siodłowych kończąc. Oprócz dwóch wozów pomiarowych Czarne Żmije posiadały co najmniej sześć terenowych pancerek i drugie tyle ciężkich ciężarówek, wystarczających do przewiezienia półtorej setki ludzi; do tego dochodziły jeszcze wozy najemników hegemona Vasqueza i pojazdy wolnych strzelców. Całości obrazu uzupełniały cztery cysterny z paliwem lub wodą pitną, obciążony wielką satelitarną anteną wóz transmisyjny, dwa chałupniczo opancerzone autobusy oraz blisko dwadzieścia motocykli.

Wilson nie przypominał sobie, by w ostatnich latach zdarzyło mu się oglądać podobnie liczny park maszynowy, przede wszystkim sprawny i gotowy do drogi.

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 21 kwietnia 2012, 12:56

Po powrocie staram się wyspać, by rano być w formie. Jeśli nie będę się dobrze czuł poprosze by Jack poprowadził pikupa. Paulowi coraz mniej podoba się ta armia.

Techniczny:
Staram się ocenić stan benzyny przed snem, oraz moje obrażenia - mam ranę ciężką czy gorzej? Ile zajmie mi powrót do pełni sił.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2012, 14:43 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.