Techniczny:
Po poderżnięciu gardła uznam dziecko za martwe, Uzdrowienie nie wystarczy, a Wskrzeszenia nie macie, ew. Modlitwa do Boga tylko wam zostanie by dziecko wskrzesił, i mała będzie miała traumę na całe życie. Czekam na Wasze propozycje, Garon nie jest głupi, to szczwany skurczybyk.
PBF - Los Najemnika
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
- Bedziesz umieral bardzo dlugo, tak dlugo, ze pewnie szybciej oszalejesz, a wywloka ktora zostanie z twojego ciala bedzie kazda czastka swojego jestestwa blagac o smierc. Zabijesz ja a my cie zywego oddamy krasnoludom, bo nie bedziemy mieli z ciebie zadnego pozytku w takim wypadku.
A wiesz co pedzony zadza zemsty za smierc kuzynki Draghan kaze Ci zrobic? Zapewne rwanie paznokci, obdzieranie ze skory, miazdzenie jader to pewno jedne z tych bardziej humanitarnych zabiegow jakie zostana ci zaserwowane. Moja urucka wyobraznia nie potrafi sobie wyobrazic jak bedziesz cierpial, a uwierz mi, jako katanski kaplan wiele widzialem i jeszcze wiecej potrafie sobie wyobrazic. Ale tego nie ogarniam swoim umyslem. Nawet we mnie pojawia sie cien wspolczucia dla losu jaki sobie wlasnie gotujesz. Mozesz tego uniknac, jesli pojdziesz na laskawa wspolprace ze skromnymi slugi Boskiego Imperatora. Bardziej mi sie zywi przydacie: ty i ona , niz trup i ktos to reszte zycia spedzi w niewyobrazalnych cierpieniach w kazamatach Przedpiekla. A moze byc innaczej. Kazdy moze byc tam gdzie jego miejsce. Ona w przedpieklu, a ty tutaj prowadzac swoj maly interes. A nie chce wiele od ciebie, tylko wspolpracy. Zastanow sie czy chcesz odmowic. Masz dwa mrugniecia okiem czasu aby aby puscic dziewke i zasiasc z nami do wieczerzy, aby omowic wszystko. Jesli nie puscisz to i tak zaatakujemy, ty zabijesz mala, a potem juz wiesz co dalej.
A wiesz co pedzony zadza zemsty za smierc kuzynki Draghan kaze Ci zrobic? Zapewne rwanie paznokci, obdzieranie ze skory, miazdzenie jader to pewno jedne z tych bardziej humanitarnych zabiegow jakie zostana ci zaserwowane. Moja urucka wyobraznia nie potrafi sobie wyobrazic jak bedziesz cierpial, a uwierz mi, jako katanski kaplan wiele widzialem i jeszcze wiecej potrafie sobie wyobrazic. Ale tego nie ogarniam swoim umyslem. Nawet we mnie pojawia sie cien wspolczucia dla losu jaki sobie wlasnie gotujesz. Mozesz tego uniknac, jesli pojdziesz na laskawa wspolprace ze skromnymi slugi Boskiego Imperatora. Bardziej mi sie zywi przydacie: ty i ona , niz trup i ktos to reszte zycia spedzi w niewyobrazalnych cierpieniach w kazamatach Przedpiekla. A moze byc innaczej. Kazdy moze byc tam gdzie jego miejsce. Ona w przedpieklu, a ty tutaj prowadzac swoj maly interes. A nie chce wiele od ciebie, tylko wspolpracy. Zastanow sie czy chcesz odmowic. Masz dwa mrugniecia okiem czasu aby aby puscic dziewke i zasiasc z nami do wieczerzy, aby omowic wszystko. Jesli nie puscisz to i tak zaatakujemy, ty zabijesz mala, a potem juz wiesz co dalej.
Ostatnio zmieniony 07 września 2012, 11:54 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
-Pomyśl nim coś głupiego zrobisz, jeden z Twoich już dla nas pracuje jak widzisz (tu wołam Alwina, żeby elfa przyprowadził) żyw jest, może i związany bo nie tak łatwo nam mu zaufać ale dał nam dowód swojej przydatności więc jak będzie. Wolisz trafić w ręce krasnali? Czy może jednak chcesz z księciem współpracować dla wspólnego dobra? Potrzebujemy zaufanych ludzi. Więc?
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Jeżeli groźby Vadera nie działają, głos zabiera druid.
- Garion, twoje panowanie w tych podziemiach już się skończyło. Twoje bandy są teraz rozwalane przez wkurzonych krasnoludów. Przegiąłeś chłopi. Tak się właśnie dzieje z ludźmi, którzy wyżej srają niż głowę mają. Tak czy owak jesteś trup. Od ciebie zależy jedynie kiedy do tego dojdzie. Nie wziąłeś pod uwagę, że dla krasnoludów ważniejsza od życia jest duma i honor. A ty im zwinąłeś dzieciaka. Zmazę na honorze mogą wywrzeć jedynie ścierając was i wspomnienie o was z powierzchni ziemi. Pewnie nie wiesz, ale wczoraj odbył się uroczysty pogrzeb tej małej. Władca krasnoludów zmył tym jakiekolwiek wątpliwości z sumienia swoich bracii. Dlatego jesteś trup - powiedział z mocą i pogardą w głosie Radagast.
- Mi jednak sumienie wyrosło.Chyba się starzeje. Barth może damy mu minutę na ucieczkę, jeżeli puści małą. Wiem jakie masz wytyczne, ale...
Tu daje Barthowi mimiką twarzy znać, że rozegramy gierkę w dobrego i złego glinę.
Kłócimy się chwile dynamicznie i z masą przekleństw i oskarżeń. Po czym myślę, że Barth "wyjątkowo", zgodzi się na takie rozwiązanie.
Wątek techniczny:
Jak zobaczy jak potraktowaliśmy tego Ferdka to z współpracy nici
.
- Garion, twoje panowanie w tych podziemiach już się skończyło. Twoje bandy są teraz rozwalane przez wkurzonych krasnoludów. Przegiąłeś chłopi. Tak się właśnie dzieje z ludźmi, którzy wyżej srają niż głowę mają. Tak czy owak jesteś trup. Od ciebie zależy jedynie kiedy do tego dojdzie. Nie wziąłeś pod uwagę, że dla krasnoludów ważniejsza od życia jest duma i honor. A ty im zwinąłeś dzieciaka. Zmazę na honorze mogą wywrzeć jedynie ścierając was i wspomnienie o was z powierzchni ziemi. Pewnie nie wiesz, ale wczoraj odbył się uroczysty pogrzeb tej małej. Władca krasnoludów zmył tym jakiekolwiek wątpliwości z sumienia swoich bracii. Dlatego jesteś trup - powiedział z mocą i pogardą w głosie Radagast.
- Mi jednak sumienie wyrosło.Chyba się starzeje. Barth może damy mu minutę na ucieczkę, jeżeli puści małą. Wiem jakie masz wytyczne, ale...
Tu daje Barthowi mimiką twarzy znać, że rozegramy gierkę w dobrego i złego glinę.
Kłócimy się chwile dynamicznie i z masą przekleństw i oskarżeń. Po czym myślę, że Barth "wyjątkowo", zgodzi się na takie rozwiązanie.
Wątek techniczny:
Jak zobaczy jak potraktowaliśmy tego Ferdka to z współpracy nici
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Watek techniczny
Chcialem przeciagnac gildie i Gariona na nasza strone, zmusic do wspolpracy z podziemiem i krasnoludami na czas wojny. Wole zywego lidera niz szukac potem nowego. Mimo wszystko wole te mala zywa, choc nie jest to niezbedne. Jak wszytko pojdzie po mysli mielibysmy 3 frakcje ustawione przeciw wladcom.
Ale grajmy w gierke:) ferdka chcialem uzyc jako goscia ktory zdradzil go 4tys slonc i kto go teraz moze chronic. Potrzebuje protektora bla bla bla
Chcialem przeciagnac gildie i Gariona na nasza strone, zmusic do wspolpracy z podziemiem i krasnoludami na czas wojny. Wole zywego lidera niz szukac potem nowego. Mimo wszystko wole te mala zywa, choc nie jest to niezbedne. Jak wszytko pojdzie po mysli mielibysmy 3 frakcje ustawione przeciw wladcom.
Ale grajmy w gierke:) ferdka chcialem uzyc jako goscia ktory zdradzil go 4tys slonc i kto go teraz moze chronic. Potrzebuje protektora bla bla bla
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Chcę anulowania kary za moją głowę, amnestii i prawo do zatrzymania 3000 złotych słońc jakie tu mam, to ze strony Lorda Herreka. U Drughala załatwicie mi nietykalnośc przez rok. W zamian za to będę współpracował z wywiadem Imperium, a mam sporą wiedzę, oraz kontakty na powierzchni i wiele innych, warunki nie podlegają negocjacji. Odam małą jak miniumum dwóch z was przysięgnie, Uruk na Katana i Ktoś inny na Sharami albo Asteriusza, w zależności w co wierzy, rzekł Garon.
Techniczny:
Co dalej? Może warto, w walce z Władcami każdy atut sie liczy.
Oto co udało się Wam zdobyć:
800 złotych słońc w kwaterze przybocznych,
Bransoleta Obrony + 2 WT, Kamień Mocy ma w sobie 20 Mocy - 1 punkt odnawia się co 8 godzin, Pierścień Urody + 2 Charyzmy - od wiedźmy,
Ulepszona Kolczuga magiczna - krasnoludzka + 3 OB,
Ciężka kusza celności - + 1 do Tr krasnoludzka,
Kolczuga półorka + 4 OB, jak ulepszona płytówka,
Peleryna Łajdaka - od Feraka, + 2 do Skradania, + 1 do Obrony Dalekiej
Techniczny:
Co dalej? Może warto, w walce z Władcami każdy atut sie liczy.
Oto co udało się Wam zdobyć:
800 złotych słońc w kwaterze przybocznych,
Bransoleta Obrony + 2 WT, Kamień Mocy ma w sobie 20 Mocy - 1 punkt odnawia się co 8 godzin, Pierścień Urody + 2 Charyzmy - od wiedźmy,
Ulepszona Kolczuga magiczna - krasnoludzka + 3 OB,
Ciężka kusza celności - + 1 do Tr krasnoludzka,
Kolczuga półorka + 4 OB, jak ulepszona płytówka,
Peleryna Łajdaka - od Feraka, + 2 do Skradania, + 1 do Obrony Dalekiej
Ostatnio zmieniony 09 września 2012, 18:21 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions: