PBF - Los Najemnika

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 12 lutego 2013, 14:54

Dzięki wsparciu Tarczy psychicznej Amrasa, oraz wsparciu Vadera przekazanemu przez Krwawnik i kontrzaklęciom Druida, książe Amras walczył dalej z obcą jaźnią, nie ulegając jej mocy. Zaklęcie widzenie niewidzialności, ukazało oczom Arusa kto stoi za atakiem na księcia. Info dla Arusa poniżej.
Spoiler!
Info dla ARUSA[/b]]Ujrzałeś Kobietę w czerni w kapturze z symbolem Yoga, takim jak na dwóch broszach jakie masz, Kobieta ta po jej ujawnieniu Twym czarem zniknęła, mimo, ze tylko Ty ja widzisz, jej zniknięcie przerywa atak na Amrasa.
Atak psychiczny na księcia Amrasa, został przerwany. Spoiler dla Amrasa z postu 2045 zostaje anulowany.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 15:14 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.

morgliht
Reactions:

Post autor: morgliht » 12 lutego 2013, 15:15

Jest tam, znikneła
Zdążył krzyknąć elf.
Widziałem kapłankę Yogi była w czarnym stroju twarz miała zasłoniętą kapturem uciekła
Arus rozglada się czy nie zauwazy jakiś rzeczy, których bez magii nie był w stanie zauważyć, przygląda się okolicy ołtarza, ruin. Zombi wali dalej młotem w ołtarz?

Araven
Reactions:

Post autor: Araven » 12 lutego 2013, 15:31

Po jakimś czasie zombie rozwalił miejsce krwi i słup ofiarny. Magia się stamtąd ulotniła. Teraz to zwykłe ruiny. Na razie nic tu nie znaleźliście. Co dalej czynicie?

morgliht
Reactions:

Post autor: morgliht » 12 lutego 2013, 15:42

Arus się pyta zombie w dawnej mowie, bo sądze że w języku wspólnym już mi nie odpowie.
Dla MG
Spoiler!
Czy zabiła cię kobieta ?
Czy miała dużo sług ze soba ?
Czy była to noc?
Czy jest tu gdzieś ukryte przejście ? jak tak to gdzie.?
Zadaje proste pytania aby zombie był wstanie odpowiedzieć tak lub nie

Araven
Reactions:

Post autor: Araven » 12 lutego 2013, 15:58

Odpowiedzi nieumarłego poniżej.
Spoiler!
Odpowiedzi dla ARUSA[/b]]
Czy zabiła cię kobieta ? Tak.
Czy miała dużo sług ze soba ?. Demoniczne ogary 5 sztuk.
Czy była to noc? Nie.
Czy jest tu gdzieś ukryte przejście ? jak tak to gdzie.? Nie wiem czy jest.

morgliht
Reactions:

Post autor: morgliht » 12 lutego 2013, 16:09

Może wy macie jakieś proste pytania do tego dżentelmena, bo na razie dowiedziałem się że: zabiła go nie nocą kobieta w asyście pięciu ogarów i nie wie czy są w pobliżu tajemne przejścia. Czasu nie pozostało mi za wiele aby z im pogadać i pytania mają być proste bo to tylko zombi, a one za bystre nie są.
Jak mają jakieś pytania to je zadaje w dawnej mowie i od razu tłumacze, jak zombi padnie to animuje następnego i kontynuuje przesłuchanie :)

Awatar użytkownika
mordimer00
Reactions:

Post autor: mordimer00 » 12 lutego 2013, 16:40

Zmęczony elf upadł na ziemię, wiedział, że tylko dzięki przyjaciołom nic złego mu się nie stało-chyba? Amrasa głowa bolała strasznie jakby kilka dzbanów osuszył. Starał się opanować i doprowadzić jakoś do ładu i składu.
Czy istnieje możliwość ściągnięcia skór z tych zwierzaczków? I przerobienia ich na zbroje? Coś na kształt smoczej skóry?
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."

Araven
Reactions:

Post autor: Araven » 12 lutego 2013, 16:53

Nie bardzo, bo te ogary, to istoty z Innego wymiaru, po ich uśmierceniu, niewiele z nich zostało, trochę podemonicznej powłoki w for