Warunki nie podlegają negocjacji, ciała mutantów są aktualnie zombi, ożywiłem ich wszystkich. Żyją nieliczni ranni, tylko.
Jako rzekłem twój Katan nic tu nie znaczy. Odejdźcie nim zostaniecie zniszczeni. Macie godzinę na zabranie ciał swoich jako rzekłem.
PBF - Wojna z Cieniem
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Wątek techniczny
No i po co było pyszczyć?
Jak daleko stoi ta kanalia? Trzeba go zabić od razu, albo wziąść jako zakładnika i po sprawie. Nie będzie mi tu pyszczył jakiś śmierdziuch. Katan uber alles! (Też mam taki aspekt i właśnie pakuje nas w kłopoty:))
Jakie są szanse, żeby doskoczyć do Kądzia i albo od razu ściąć mu łeb, albo przystawić sztych do szyi? Zakładam, że będzie miał aspekt zaskoczony, który zamierzam wykorzystać, wcześniej waląc przyśpieszenie. Smok gotowy do akcji żeby nas zabrać.
No i po co było pyszczyć?
Jak daleko stoi ta kanalia? Trzeba go zabić od razu, albo wziąść jako zakładnika i po sprawie. Nie będzie mi tu pyszczył jakiś śmierdziuch. Katan uber alles! (Też mam taki aspekt i właśnie pakuje nas w kłopoty:))
Jakie są szanse, żeby doskoczyć do Kądzia i albo od razu ściąć mu łeb, albo przystawić sztych do szyi? Zakładam, że będzie miał aspekt zaskoczony, który zamierzam wykorzystać, wcześniej waląc przyśpieszenie. Smok gotowy do akcji żeby nas zabrać.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Cóż jakie są na to szanse to się dowiesz jak spróbujesz, ale wcale nie takie wielkie, by być pewnym sukcesu.
Stracisz honor i wywołasz wojnę z jego nieumarłymi, chyba, ze go zabijesz.
Nekromanci są nader nieufni, czy będzie zaskoczony zdecydują testy Czujności.
Stracisz honor i wywołasz wojnę z jego nieumarłymi, chyba, ze go zabijesz.
Nekromanci są nader nieufni, czy będzie zaskoczony zdecydują testy Czujności.
Proszę o jednoznaczną decyzję, masz jakieś 2 metry do niego. Za nim są nieumarli, za Wami wasze siły.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
To może Avnar do niego doskoczy?;) walne na niego przyśpieszenie, w dodatku nie działa na niego magia. Jeśli Avnar tego nie chce, to ja to zrobię. Honor nie dotyczy takich rzeczy, to nie rycerz, tylko chaotyczny czarnoksiezknik. W wywiadzie nie liczy sie honor tylko skutecznosc.
Wezmiemy go jako zakładnika, martiwaki pod komende Emhyra, powinien je jakos ogarnac. Jak kolo nie bedzie wspolpracowal, to Deliad go spali powoli zywcem, a ja zatrszcze sie zeby zniszczyc i jego dusze
Wezmiemy go jako zakładnika, martiwaki pod komende Emhyra, powinien je jakos ogarnac. Jak kolo nie bedzie wspolpracowal, to Deliad go spali powoli zywcem, a ja zatrszcze sie zeby zniszczyc i jego dusze
A gdzie dokładnie stoi Kyrie Eleison? Jak koło Vadera, to jego reakcja będzie natychmiastowa - gdy Barth Vader rzuci się na nekromantę, Kyrie zrobi to samo, nie zastanawiając się nad skutkami. Ot bodziec - reakcja.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Pytałem kto idzie negocjować, wyszło, że nikt, potem, że Avnar i Vader a teraz i Kyrie? W takiej sytuacji i Nekromanta nie będzie sam, taki głupi to on nie jest, sam was zdradził, to i zdrady oczekuje od was.
Jeśli i Kyrie tam jest, to Konrad ma II mumie strażnicze.
Avnar jest takoż 2 metry od niego, stoi obok Vadera a naprzeciw Nekromanty.
Jeśli i Kyrie tam jest, to Konrad ma II mumie strażnicze.
Avnar jest takoż 2 metry od niego, stoi obok Vadera a naprzeciw Nekromanty.
Na Avnara nie działa Magi kapłańska, a to czarnoksiężnik. Co robicie?