Nie wierzę - to o czegoju jako o odszczepieńcu i heretyku mówił AS w Łodzi
Przykre - ja na podobne słowa względem niego, nigdy bym sobie nie pozwolił. Tym bardziej upewnia mnie to, że dobrze się stało, że się zakończyło.
Tłumaczył się częściowo względami praw autorskich, tj. tym, że ktoś (np. BAZYL) mógłby skorzystać z usług prawnika w celu wyrwania części kasy po sukcesie systemu. Co do tego losowania pochodzenia, Artur stwierdził, że ma własną rozbudowaną tabelkę. W każdym razie oczekiwał digitalizacji, a otrzymał wersję z cudzymi wstawkami i się wściekł.
Już widzę BAZYLA biegnącego do prawnika, bo mu wzięto jego tabelkę losowania miejsca urodzenia do Kryształów Czasu. Jestem przekonany, że gdyby go o to poproszoną z miłą chęcią ją by udostępnił. Zresztą pisze, że jego autorskie materiały są dostępne na licencji - wystarczyłoby się go zapytać a na 100% zgodziłby się bez mrugnięcia okiem. Zresztą materiały Bazyla są zwyczajnie bardzo dobre i gdyby je sensownie połączyć z wizją ASa, byłby na prawdę dobry materiał. O czym ja mówię... przecież Artur nigdy by się na to nie zgodził.
Może jestem zbyt wielkim optymistą, ale liczę już tylko na Nevera i ghastę w kwestii RPG.
Szczerze to nie wiem, czy na któregokolwiek z nich. Ghasta juz się kilkukrotnie wypowiadał na ten temat, ale należałoby się go zapytać. A Artur junior raczej bez zgody Seniora nic nie zrobi. Chociaż niektóre PW od niego, ewidentnie wskazywały, że on również ma dojść niektórych poczynań. Obaj są na forum, więc może zechcą się wypowiedzieć.
Wiece co - teraz jakoś mi lżej.:DC:V