domagam się jaśniejszego opisywania spoilerów Deliadzie :/
PBF - Boskie potyczki
- Hmmm... - Drayaharus chrząknął głośno, pokazując wszystkim wokoło, że się Zamyślił. - Taaaak... wiecie, kojarzę te oko... - postukał palcem wymalowane na czerwono oko - kojarzy mi się to z klerykalnymi figurkami magicznymi... niech no sobie spróbuje więcej przypomnieć... hm...
Mistrzu, próbuje sobie przypomnieć coś więcej na ten temat (ale nie wiem, czy mam taką umiejętność jak PRZYPOMINANIE)
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Poprawione.
Jeżeli idzie o te symbole to najlepiej się może o nich wypowiedzieć kapłan - czytaj Balin i Barthur
Jeżeli idzie o te symbole to najlepiej się może o nich wypowiedzieć kapłan - czytaj Balin i Barthur
Spoiler!
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2014, 10:13 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Barthur podrapał się po głowie przywdziewając jedną ze swoich głupich min. Skoro gnom nie potrafił rozszyfrować magii czającej się w lochu, tedy może z pomocą przyjdą pianicke moce i olbrzym nie miał tu na myśli zdolności wypijania wielkich ilości alkoholu. Astrolog wyszeptał słowa modlitwy i zaczął ostrożnie oglądać symbol na wrotach.
Skoro jest to magia kaplanska, to Barthur może sprobowac to zidentyfikowac. Zdaje sie ze jako astrolog mam odpowiednie zdolnosci. (Sprawdzilem może, jeśli znak jest kapłański...).
Skoro jest to magia kaplanska, to Barthur może sprobowac to zidentyfikowac. Zdaje sie ze jako astrolog mam odpowiednie zdolnosci. (Sprawdzilem może, jeśli znak jest kapłański...).
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2014, 09:37 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times