Spotkanie forumowiczów przy kostkach

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 12 stycznia 2015, 15:10

Sigil napisał(a):

W gospodarstwie agroturystycznym to im to 30 zł. z nieba spadło pewnie. ;)
Nie sądzę, by mieli dużo chętnych na noclegi o tej porze roku. ;)
Pewnie żadnego :), ale zajrzeli na forum... No cóż i tak powinniśmy się cieszyć z tych 30pln i z tego że kaucji nie musimy wpłacić :).
RPGowcy jakie są każden jeden wie. Nawet w Inowłodziu.

Never
Reactions:

Post autor: Never » 12 stycznia 2015, 15:42

Dobra, miejce odpowiada. Super.

MG mamy sporo. Może niech teraz gracze się zadeklarują u kogo chcą grać i w jaki system? MG niepotrzebnie, by brali podręczniki lub by się przygotowywali do sesji, co czasem jest czasochłonne jeśli chcemy, by dobrze wypadła i ludziom się spodobała. Takie tam uproszczenie.

Ja z swojej strony mogę zaoferować do Conana: Klimat (bo to jest najważniejsze zarówno w RPG jak i opowiadaniach Howarda), nastawienie na walkę, rekwizyty (figsy, mapy, soundtrack, (mam brać odtwarzacz?:D, ciężki podręcznik/i).

Jak nie będzie fanów mięśni Arnolda, to nie będę rozczarowany, bo chętnie też pogram jak Venar.

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 12 stycznia 2015, 16:07

Każdy pewnie chętnie zagra. :)

Ja bym w KCty przyciął, najchętniej niskolewelową postacią (półork kupiec nekrofil :))
Z prowadzeniem toteż się nie wyrywam ;).

Awatar użytkownika
Rikandur
Reactions:
Has thanked: 36 times
Been thanked: 3 times

Post autor: Rikandur » 12 stycznia 2015, 17:10

MrCzui, ty tak na serio ? Bo to brzmi inspirująco.

Awatar użytkownika
venar
Reactions:

Post autor: venar » 12 stycznia 2015, 20:02

30 zł to oczywiście cena jednego noclegu a mamy ich dwa więc każdy za zakwaterowanie winien liczyć się z kosztem 60 zł.
O zaliczce mowy nie było, ale mam do właścicielki dzwonić za tydzień by potwierdzić tą rezerwację więc myślę że jak każdy wpłaci kontrolnie 15 zł na poczet zaliczki to będzie ok. A do kiedy? Na chwilę obecną nie ma tematu zaliczki więc konkretna data nie nie jest istotna ale myślę, że do 20-go to uczciwy termin.
Co do wyżywienia to można skorzystać z oferty agro lub z kuchni, która jest dostępna i samemu coś pichcić.

Jeśli macie jakieś pytania to na każde odpowiem. Jeśli ktoś potrzebuje numer telefonu do mnie a jeszcze go nie ma to żaden problem. Podam na PW.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 13 stycznia 2015, 09:06

Rikandur napisał(a):

MrCzui, ty tak na serio ? Bo to brzmi inspirująco.
Serio taką postać wygenerował mi generator z forum :). Dodatkowo Wyższa klasa wyższa :)

na śmiechową sesję fajna postać; na taką bardziej poważną- już nie.

Co do wyżywienia to myślę tak: Na piątek kolację zamówić z agro, śniadanie w sobotę i niedzielę we własnym zakresie jakieś jajecznicę i inne wyjazdowe specjały- paprykarz, mielonka. W sobotę jak wieczorem pogoda dopisze ognicho. A na sobotę coś albo na "mieście" albo jakąś treściwą zubę typu gulaszowa- ugotujemy.

Awatar użytkownika
Rikandur
Reactions:

Post autor: Rikandur » 13 stycznia 2015, 11:06

E tam, śmiechowa. To zależy od zacięcia gracza. Półork kupiec ... ciekawe rozwiązanie, jak on sobie poradzi z rzeczami które zwyczajni włóczędzy starają się zagryźć ? Pardon, to Gobory, zwyczajni zaszlachtować spróbują.

A jeśli chodzi o jego ... hobby, to przypuszczam że kościół Morglitha go lubi za hojne dotacje i Ochrona Przed Negatywną Strefą gdy pożycza ten, tego ... martwiaczki na godziny. :P

Wyższa Klasa Wyższa ? O kurde. To taki bohaterek tarza się w złocie jak świnia w błocie. Masz smykałkę do bycia tym typem złodzieja że ci "ofiara" jeszcze podziękuje ? ;)

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 13 stycznia 2015, 11:31

To nie hobby, to styl życia :).
Nie myślałem o tym jak grać tą postacią, ponieważ nie sądziłem że ktoś by ją chciał poprowadzić.
Trudno mi było uwierzyć w taki "rzut".
Na statsy nie patrzyłem, bo nie pamiętałem co znaczą.

Awatar użytkownika
Rikandur
Reactions: