8art - Oświetlenie to ponoć świece w świecznikach
PBF - Los Najemnika
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Czas chyba ubic jakis interes z tym wampirem. cos mi sie zdaje, ze jednak bedziemy wspolpracowac z wampirem:D. niezbadane sa wyroki Katana.
Cicho... Napewno były jakieś lampki oliwne!
Cicho... Napewno były jakieś lampki oliwne!
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 22:05 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Caratris chyba nie czytałaś mojego posta 946. Vader miał swoją oliwę, ale sobie późno o tym przypomniał.
Emhyr zaś rzekł: Mieliście zabić herszta banitów prawda, wiem, że żyje. Oszukaliście mnie... Co do kolacji, już jadłem. To kiedyś był mój zamek. Nim rodzina Lorda Artakidesa go przejęła, czuję się tu niemal jak w domu.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 22:08 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Caratris podbiega do druida i próbuje opatrzyć mu rany.
- Wiem, że potrafisz się leczyć, ale teraz chyba nie masz na to sił, a ranami trzeba się zając jak najszybciej. Im lepiej Ty się będziesz czuł, tym lepiej dla pozostałych.
Kto tu jeszcze leczyć umie?
Vader! Musimy popracować nad Twoją pamięcią
- Wiem, że potrafisz się leczyć, ale teraz chyba nie masz na to sił, a ranami trzeba się zając jak najszybciej. Im lepiej Ty się będziesz czuł, tym lepiej dla pozostałych.
Kto tu jeszcze leczyć umie?
Vader! Musimy popracować nad Twoją pamięcią
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 22:08 przez Astaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Półork widział rozmazane obrazy, co było zwiastunem rychłej utraty przytomności.
- No nie! Teraz jestem winny przysługę, a może i życie wampirowi... Tym niemniej dobrze Cię widzieć - powiedział z trudem cedząc słowa.
- Dzięki Caratris. Dam sobie radę. Muszę uleczyć Amrasa, wiesz jaki on jest delikatny.
Obowiązek przede wszystkim.
- No nie! Teraz jestem winny przysługę, a może i życie wampirowi... Tym niemniej dobrze Cię widzieć - powiedział z trudem cedząc słowa.
- Dzięki Caratris. Dam sobie radę. Muszę uleczyć Amrasa, wiesz jaki on jest delikatny.
Obowiązek przede wszystkim.
Na początek leczę Sharamitów. Później to już tylko testy zdrowienia
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 22:11 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
- Mieliśmy, ale okazał się nie być sługą władców z własnej woli. Odpokutuje swoje grzechy służąc walce z Shakaran. Zresztą całkiem prawdopodobnie zapłaci życiem pokutując, więc karę możesz zostać za odroczoną, lecz wykonaną. - Odpowiedział zgodnie z prawdą Vader:
- Powiadzasz, że to Twój dom. To w jaki spoósb lord Cie z niego przegonił. Ktoś taki jak ty to nie byle mysz, którą można kotem poszczuć.
- Powiadzasz, że to Twój dom. To w jaki spoósb lord Cie z niego przegonił. Ktoś taki jak ty to nie byle mysz, którą można kotem poszczuć.
-
mordimer00
- Reactions: