PBF - Los Najemnika
-
mordimer00
- Reactions:
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Watek techniczny
Skoro mamy krasnali na miejscu, nie ma co leciec do Waluzji i tracic kupe czasu. Obawiam sie, ze kopalnia musi zostac zniszczona. Nie bedziemy mieli wystarczajaco sil aby ja utrzymac, a jesli wpadnie znow w rece wladcow to nie dadza jej sobie tak latwo wydrzec jak za pierwszym razem, gdy prawdopodobnie bedziemy dysponowac elementem zaskoczenia.
Skoro mamy krasnali na miejscu, nie ma co leciec do Waluzji i tracic kupe czasu. Obawiam sie, ze kopalnia musi zostac zniszczona. Nie bedziemy mieli wystarczajaco sil aby ja utrzymac, a jesli wpadnie znow w rece wladcow to nie dadza jej sobie tak latwo wydrzec jak za pierwszym razem, gdy prawdopodobnie bedziemy dysponowac elementem zaskoczenia.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nie oczekuję już tempa dużego, ale ostatnio jest niemal zerowa aktywność. Ale jak inni też chcą grać dalej nawet wolno, to gramy. Ale idąc wzorem Ketha w PR chciałem kończyć, na lepsze czasy zostawiając kontynuację.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2013, 08:18 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Deliad na szkoleniu w Wawie, pewno teraz siedzi na browarze z Basia Astaroth. Mordi robi za 3.
Coz czasem tak bywa, ze ciezko z obecnoscia, ale wez pod uwage, ze to nie jest zmeczenie materialem i nikt nie chce grac, tylko przejsciowe sprawy. Mysle ze do weekendu i tak nie pogramy z braku co najmniej 2 graczy. Ja w sobote pracuje, a wieczorem prowadze Maskarade na zywo (live wreszcie!!!), ale pewnie mi sie uda jakies posty skrobnac krotkie z pracy, jak tylko bede mial zasieg, bo jak mnie wywieje na jakas wichure, to szans nie ma na polaczenie internetowe w 3g.
Nie przerywaj pbf-a, od przyszlego tygodnia bedzie pewnie lepiej, jak Astaroth i Deliad wytrzezwieja;) a Mordimer zostanie zluzowany w robocie.
Coz czasem tak bywa, ze ciezko z obecnoscia, ale wez pod uwage, ze to nie jest zmeczenie materialem i nikt nie chce grac, tylko przejsciowe sprawy. Mysle ze do weekendu i tak nie pogramy z braku co najmniej 2 graczy. Ja w sobote pracuje, a wieczorem prowadze Maskarade na zywo (live wreszcie!!!), ale pewnie mi sie uda jakies posty skrobnac krotkie z pracy, jak tylko bede mial zasieg, bo jak mnie wywieje na jakas wichure, to szans nie ma na polaczenie internetowe w 3g.
Nie przerywaj pbf-a, od przyszlego tygodnia bedzie pewnie lepiej, jak Astaroth i Deliad wytrzezwieja;) a Mordimer zostanie zluzowany w robocie.
E, ja nic nie wiem, że on w Wawie
się nie przyznał! Ja mam dość zajęty tydzień więc z pisaniem może być ciężko. Jutro postaram się być w miarę na bieżąco, w czwartek też. Potem jadę na Pyrkon do Poznania, więc na pewno nic od piątku do niedzieli późny wieczór nie napiszę.
MG - obiecuję poprawę w następnym tygodniu!
MG - obiecuję poprawę w następnym tygodniu!
Nie przerywaj, tampo będzie mniejsze ale będzie szło 
Edit:
Edit:
Arus zamkniÄ™ty w swojej komnacie otoczony runami ochronnymi z wielkim zainteresowanie studiuje zdobyte skrypty. Praktycznie nie wychodzi ze swojego pomieszczenia ale takie poÅ›wiÄ™cenie jest tego warte bo z zapisków wywiadu WÅ‚adców wyczytaÅ‚ coÅ› niesamowitego z czym musiaÅ‚ siÄ™ niezwÅ‚ocznie podzielić z resztÄ… drużyny. KorzystajÄ…c z okazji wspólnego posiÅ‚ku niepostrzeżenie zaprasza wszystkich z druÅ